Bestilling og levering Fri fragt på alle ordrer over 900 kr. Retur & Refundering
Hjem > Hjælp

Hvordan kan vi hjælpe?Find det rigtige svar.

  Ofte stillede spørgsmål.

  Du kan nemt returnere din ordre via vores returportal. Du selv skal dække omkostningerne forbundet med at returnering. Du har 14 dage til at returnere din ordre efter du har modtaget den - forudsat den lever op til vores regler og vilkår for returnering:
  • Produkter skal returneres i samme stand, som de blev købt.
  • Produkter skal returneres med et gyldigt købsbevis/kvittering.
  • Defekte produkter kan blive undersøgt før en refundering/erstatning. Dette kan indebære at returnere produktet/produkterne til vores returcenter, der skal inspicere varen. Dette vil altid være tilfældet for varer købt for mere end 14 dage siden.
   

  Når du har oprettet en konto, kan du logge ind under Min Konto i toppen på vores hjemmeside. Her kan du oprette eller ændre dine præferencer, opdatere dine betalingsoplysninger, adresse, tracke din ordre og kontrollere dit password.

  For at kunne tilbyde Klarnas betalingsløsning, videresender vi dem dele af dine personlige oplysninger som kontaktoplysninger og ordredetaljer, så Klarna kan vurdere, om du kvalificerer dig til deres betalingsløsning og for at kunne skræddersye dine betalingsmuligheder.

  Du kan finde generelle oplysninger om Klarna her. Din personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med gældende data lovgivning og i overensstemmelse med Klarnas privatpolitik.

  Link til Footpatrol Databeskyttelse: klik her.

  Hvis du har spørgsmål omhandlende Klarna, se alle vores FAQs her.

  Vi beklager, at din ordre er blevet annulleret. Hvis den eller de varer, du har bestilt, er udsolgt under pakningen af din ordre, er vi nødt til at annullere din bestilling.

  Vores kundeserviceteam ved desværre ikke, om et produkt kommer tilbage eller ej, så derfor anbefaler vi at tage et kig i vores nyhedssektion her, for at se om der noget der fanger din interesse.

  Klik her for at kontakte vores kundeservice.
  Loading

  Andre måder at få hjælp på.

  Social

  Nyhedsbrev

  Vi bruger dine oplysninger i overensstemmelse med vores Handelsbetingelser. opdateret fra maj 2018

  footpatrol Stores

  See our stores

  Brug for Hjælp?

  Mere info

  Forsendelse Til
  Danmark
  Copyright © 2023 JD Sports Fashion Plc, alle rettigheder forbeholdes. PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
  Loading

   
  Til Toppen